Stedenbouwkundige plannen van de gemeente inzien

Wilt u weten hoe de gemeente een bepaald gebied wil inrichten? U kunt het stedenbouwkundig plan inzien bij de gemeente.

In een stedenbouwkundig plan staat hoe de gemeente de gemeentegrond wil inrichten. Het kan gaan om bebouwde gebieden die opnieuw ingericht worden. Het kan ook gaan om een onbebouwd gebied dat voor het eerst ingericht wordt.

In een stedenbouwkundig plan leest u:

• waar ruimte is voor gebouwen, groen, water, parkeerplaatsen en speeltuinen
    • informatie over de functie van de gebouwen (bijvoorbeeld kantoorruimte)
    • informatie over de soort gebouwen (bijvoorbeeld hoogbouw, laagbouw, sociale woningbouw of woningen voor de vrije sector)

Zo kunt u stedenbouwkundige plannen inzien:

• U neemt contact op met de gemeente.

23-08-2019